El despatx d’advocats i economistes APV ADVOCATS I PUJOL ADVOCATS, situat al Principat d’Andorra, neix de la unió dels despatxos d’advocats BUFET PUJOL ADVOCATS, fundat l’any 1973 per l’advocat Joan PUJOL SERRES.

Format per un equip d’advocats i economistes especialitzats, APV ADVOCATS I PUJOL ADVOCATS presta serveis en diferents àrees de competència.

Multilingüe (català, espanyol, francès i anglès) i multi disciplinari, APV ADVOCATS I PUJOL ADVOCATS és un despatx dinamic, que presta als seus cilents,empreses o particulars, serveis tant en l’àmbit andorrà com en l’internacional, en col.laboració amb la seva xarxa de corresponsals en altres jurisdiccions.

El renom de APV ADVOCATS I PUJOL ADVOCATS s’ha construït gràcies a la confiança dels seus clients, al rigor del seu treball, a l’eficàcia dels seus serveis i a l’escrupulós respecte de la seva obligació de confidencialitat, i més generalment, de les normes deontològiques.

APV ADVOCATS I PUJOL ADVOCATS forma part dels bufets d’advocats acreditats per la Secció Consular de l’Ambaixada de França a Andorra.
Nota: El despatx d'avocats BUFET PUJOL ADVOCATS ha sigut substituït pel despatx d'advocats RAMÉNTOL PUJOL. Per més informació: www.ramentolpujol.ad/ca/.

Nota:
El despatx d'avocats BUFET PUJOL ADVOCATS ha sigut substituït pel despatx d'advocats RAMÉNTOL PUJOL.
Per més informació: www.ramentolpujol.ad/ca/